woensdag 12 november 2008

Regeldruk... tijd voor een feestje

Door de puntjes achter regeldruk te plaatsen lijkt het alsof ik heel moe word van het onderwerp. Niets is minder waar! Eerder schreef ik aan jullie over het onderwerp en vroeg ik om suggesties. Nu begrijp ik dat jullie nog even aan deze nieuwe communicatievorm vanuit RECRON moeten wennen, maar van jullie heb ik het niet moeten hebben. En dat is nou jammer, want de bijeenkomst was zeer succesvol! De ondernemers die input hebben geleverd hebben gemerkt dat er wat met hun bijdrage wordt gedaan door de Regiegroep.

Zeven punten pakt de Regiegroep in totaal op. In maart komt het actieplan op die punten. Onder andere worden de logboeken aangepakt die jullie nu bij alle speeltoestellen moeten bijhouden. Daarnaast wordt gekeken naar de grote hoeveelheid zaken die jullie bij het zwembad moeten bijhouden. En de enorm lange doorlooptijd bij de aanvraag van bouwvergunningen wordt aangepakt.

Mochten jullie nou nog punten hebben, wees niet bang, jullie hebben de boot nog niet gemist. Lopen jullie in de praktijk nog op tegen regels die voor druk zorgen, of worden jullie van het kastje naar de muur gestuurd? Meld deze dan via het meldpunt. Hebben jullie al ervaring met het meldpunt? Laat het me dan weten via prinsen@recron.nl of 06- 20 40 28 52.

Zo en dan nu het gedeelte "...tijd voor een feestje". Daar is na zo'n succesvolle bijeenkomst immers alle reden toe. En wat komt het dan goed uit dat de RJC dit jaar 35 jaar bestaat en over twee weken haar feestje viert. Ik wil hierbij iedereen die dit nog niet heeft gedaan oproepen zich op te geven voor het feest en de najaarsbijeenkomst. Het lijkt me leuk om jullie eindelijk eens allemaal in real life te ontmoeten en ik denk dat de tongen na een paar biertjes vanzelf wel loskomen. Krijg ik toch nog mijn input :-).

Geen opmerkingen: