zondag 30 november 2008

Wat een bijeenkomst!

Vandaag opende ik om 1 uur pas mijn ogen. De RJC bijeenkomst heeft mij dus duidelijk gesloopt, maar wat was het leuk! Ik ben blij dat ik mij, nu ook officieel, de vertegenwoordiger van RECRON bij de RJC mag noemen. Het is geweldig om te zien dat er zoveel jongeren werken in de sector en om te zien dat het ook nog eens hardstikke enthousiaste en gezellige gasten (en dames) zijn. Ik kan niet wachten tot de volgende bijeenkomst!

Maar mijn vertegenwoordigerschap gaat natuurlijk niet alleen maar om het bijwonen van de feesten. Ik schrijf deze weblog, zodat jullie op de hoogte blijven van wat mijn collega's en ik zo'n beetje uitspoken (en hopelijk lezen jullie hem nu ook....). Maar zoals ik al tegen veel van jullie heb gezegd, wil ik ook graag komen kijken bij jullie op het bedrijf! Bedrijfsbezoeken zijn behalve leuk ook leerzaam, zo heb ik al een paar keer gemerkt. Mochten jullie mij nou wel een keer op de koffie willen hebben, bel me dan op 06 20 40 28 52 of stuur een mail naar prinsen@recron.nl. En, oh ja, als ik van niemand iets hoor dan nodig ik mezelf uit...

Uiteraard sluit ik deze weblog af met een cadeautje voor jullie allemaal, zing mee!


3 opmerkingen:

Unknown zei

Deze en oudere blogs zijn bij deze gelezen! Ja ja, in het Limburgse hebben we internet!

De bijeenkomst was inderdaad erg leuk en leerzaam en op Breebronne ben je uiteraard welkom.

Jeske

Anoniem zei

Het was inderdaad top! Dat er nog maar vele van deze bijeenkomsten mogen volgen voordat ik er alweer uit moet...!
Welkom in Zeeland ben je bij mij altijd! De koffie staat klaar (anders kom je eind vd dag, doen we een biertje...)
Ik hoop ook dat de kennismaking met jou afgelopen weekend (dat dit keer doordeweeks viel..) ervoor zorgt dat iedereen je blog gaat lezen en zal reageren! Aan jou zal het niet liggen!

Remco

Anoniem zei

Bij de buurman van Remco ben je ook welkom de koffie staat klaar, al mag je ook aan het einde van de dag komen natuurlijk.

Thomas