dinsdag 17 februari 2009

Eén grote oproep

Eigenlijk zou de kop van deze blog al genoeg moeten zeggen, maar toch licht ik mijn bedoeling maar even toe. De blog die ik deze keer schrijf is één grote oproep. Mijn oproep is erop gericht om van jullie te horen wat er speelt en wat jullie van grote zus of broer RECRON graag willen zien. De reden dat ik deze oproep nu doe is omdat ik weet dat jullie hem allemaal in jullie mailbox krijgen en de kans op respons dus levensgroot is!

Nog geen half jaar ben ik nu de afgevaardigde van RECRON in het bestuur van de RJC. En het bevalt me uitstekend (zoals diegenen die mij op de bijeenkomsten in de vroege uurtjes zijn tegengekomen wel hebben gemerkt). De RJC is een club vol enthousiaste jonge mensen met een enorme drive om recreatieland op te schudden en op de kaart te zetten.

Maar toch mis ik één heel belangrijk ding en dat is respons op deze weblogs... Ik geef hierbij meteen toe dat ik best een narcist ben en dan is het niet leuk als je geen reacties krijgt als je je ziel en zaligheid in een stukje legt. Maar zoals gezegd, dat is nu veranderd, jullie krijgen allemaal een emailwaarschuwing dat er weer nieuwe dingen op de website staan. Dus of jullie nu willen of niet, jullie worden geconfronteerd met mijn geblaat en dan kunnen jullie er maar beter ook meteen op reageren.

Wat ik dan van jullie wil horen? Alles, werkelijk alles. Houdt RECRON jullie op de goede manier op de hoogte van wat we doen? Zijn de RECRON Intern, Recreactie, de mailings en al die andere manieren waarop we jullie bij ons proberen te betrekken voldoende? Hebben jullie nog specifieke punten op mijn dossier, dus moet ik iets onder de aandacht brengen in politiek Den Haag? Zijn er andere dingen die we moeten doen of juist laten? Kortom wat willen jullie kwijt over RECRON???

In mijn vorige blog liet ik weten op zoek te zijn naar een auto. Hieronder staat het beestje dat het is geworden. Als extra stimulans om te reageren beloof ik hierbij dat ik diegene met de beste feedback op kom zoeken en dat die dus binnenkort dit groene monster op zijn of haar parkeerplaats aan kan treffen. Als ik nu geen reacties krijg....



update 21-02. Ik heb hem al speciaal gepoetst:

2 opmerkingen:

Ilse Michiels zei

Mag ik ook meedingen naar een bezoekje van dit groene monster? Maar dan natuurlijk een bezoekje in België... we zullen dat beestje eens testen!

Ik ben het er wel helemaal mee eens: laat ons hier een tweerichtingsverkeer van maken - van deze weblog. Ik ben ook benieuwd wat de RJC-ers van RECRON verlangen, zodat wij hier beter kunnen op inspelen. En graag zou ik deze JONGE en AMBITIEUZE ondernemers meer betrekken bij onze JONGE en AMBITIEUZE innovatieplannen... en dan spreek ik ditmaal vanuit Gastvrij Nederland!

Gastvrije groeten, Ilse Michiels

Anoniem zei

luckyniki no deposit【VIP】winyniki no deposit
【 Victoris】, 더킹카지노 winyniki no deposit,【WG98.vip】⚡, bk8 winyniki no deposit,【WG98.vip】⚡, winyniki no deposit,victis no ラッキーニッキー deposit,nigeria no deposit bonus,free spins