maandag 20 september 2010

Prakkezere is veur erme luuj

Waar krijg jij inspiratie van? Van jouw vakantie, van het tijdschrift wat in de wachtkamer van de tandarts ligt of van iets heel anders?

Voor mij komt inspiratie in ieder geval wanneer ik het ‘t minst verwacht. Namelijk wanneer alles hopeloos lijkt te zijn. Op zo’n moment sta je blijkbaar open voor allerlei mogelijkheden die eerder belachelijk leken. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben waarvoor nieuwe inspiratie net op het nippertje komt. Er zijn zelfs een aantal spreekwoorden en gezegden die hier iets over zeggen.

Prakkezere is veur erme luuj is mijn absolute favoriet. Het is een Limburgs spreekwoord en betekent: peinzen is voor arme mensen.

De komende maanden is er weer tijd om te prakkezere. Het succes van onze overpeinzingen ligt volgens ‘mijn’ spreekwoord in hoe goed of slecht we onze campings, pretparken of groepsaccommodaties vol hebben gekregen in de zomervakantie.

Wil je voorkomen dat je langzaam maar zeker verandert in een erme mins (arm mens), dan kun je maar beter onmiddellijk inspiratie opdoen. En dat doe ja natuurlijk bij de RECRON Junior club. Tenminste, als je jonger bent dan 35 jaar en werkzaam bent in een van de 6 bedrijfstakken die RECRON formuleert.

De RECRON Junior club organiseert 2x per jaar studiereizen voor haar ruim 80 leden. In het voorjaar hebben we een interessante studiereis beleefd in Noord-Limburg. We zijn onder andere op bezoek geweest bij Attractiepark Toverland en daar geïnspireerd door Caroline Maessen, ook zijn we op de parken van Ronald Hoppzak (De Schatberg) en Robert Blok (Resort Arcen) geweest.

In het najaar, van 3 t/m 6 november, staat een studiereis naar Duitsland op het programma.

Interesse in de RJC? Kijk op onze website www.recronjuniorclub.nl voor een leuk en informatief filmpje. Aanmelden voor bijeenkomsten of lid worden kan ook via de website!

1 opmerking:

tavonabadie zei

Is There a Bet on the Kansas Speedway?
Bet on the 해적 룰렛 Kansas Speedway? 포커 마운틴 We found that there's no betting. 토토 배당 Bet $1 Win $100,000 in Texas. 슬롯 게임 Bet $10 Win $100,000 in Kansas 블랙 잭 전략 Speedway.