dinsdag 24 maart 2009

We komen langs!

Maar liefst 190 bedrijven hebben zich ingeschreven als deelnemer aan de RECRON Open Campingdagen en daar ben ik blij om! Blij omdat het een unieke manier is waarop de sector in zijn geheel zichzelf in de picture plaatst, maar natuurlijk de deelnemende bedrijven zichzelf in het bijzonder.

RECRON kan het niet maken om alleen iets met haar partners op te zetten en het vervolgens over te laten aan de deelnemende bedrijven. Wij zijn het weekend van 11 en 12 april ook actief, want we komen langs! In twee groepen gaan we proberen zoveel mogelijk campings aan te doen die meedoen met de Open Campingdagen. We gaan filmen, interviewen en foto's nemen, zodat we kunnen kijken hoe leuk de mensen het vinden.

En we doen dit natuurlijk niet in saaie grijze wagens. Nee, we doen dit in één saaie grijze wagen uit Belgie met stickers en één topkevertje met speciaal voor deze dagen het RECRON-logo op de zijkant. Jammergenoeg gaat het bezoeken van alle campings niet lukken, maar wil je nou heel graag dat Ilse (saai grijs met stickers) of ik (kekke kever met RECRON magneten) bij je langs komen, laat het dan even weten! En voor diegenen die dit jaar niet meedoen. Volgend jaar beter jongens.....

3 opmerkingen:

Olaf Prinsen zei

Ilse is bezig met een antwoord, maar het duurt wel heel lang....

Ilse Michiels zei

Saaie grijze wagen? Ik protesteer!
1. Hij is lichtblauw
2. Hij hangt vol stickers
3. Langs binnen hangt hij vol foto's (ok, dat zie je niet langs buiten, maar het is wel heel origineel, zou ik zeggen avontuurlijk paars?)
4. Ik zal zorgen dat hij het gewassen en opgeblonken is zodat hij schittert en alles behalve saai is

Ok, hij zou nog mooier zijn als hij helemaal roos is gekleurd, maar dat ziet mijn baas waarschijnlijk minder goed zitten! En ik zou nog het liefst van al in een roze Beetle rondrijden, maar daar kan ik niet genoeg spullen in kwijt en iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik altijd heel veel spullen mee heb. Bovendien moet mijn wagen me toelaten op heel avontuurlijk paarse wijze rond te reizen. Als ik morgen bedenk om te gaan fietsen in Frankrijk, dan moet ik mijn fiets in de wagen kunnen gooien en naar Frankrijk rijden en dat lukt niet in een kleine Beetle.

Dus aan iedereen, er komt een saaie, oude kever langs en een avontuurlijke Gastvrij Nederland Mobiel langs!

Tot binnenkort!

Holiday Media zei

Laten we eens aan de RJC'ers vragen :-)