woensdag 27 mei 2009

Goede ervaringen met de NHTV

Met veel plezier bezoek ik de voor- en najaarsbijeenkomsten van de RJC. Tijdens de najaarsbijeenkomst in 2007 waren we te gast in Zeeland en hield de NHTV een presentatie. Zelf ben ik een oud-student van de NHTV en heb destijds in Breda een ontzettende leuke en leerzame tijd gehad.

De NHTV heeft diverse studenten die óf een stage moeten lopen óf een afstudeerscriptie moeten schrijven. Momenteel maakt een NHTV-studente een afstudeeropdracht voor ons bedrijf. Niet alleen voor haar is het een leuke en leerzame tijd, maar ook voor mij is het erg leuk om een leerling van mijn oude opleiding te begeleiden.
Ook voor alle andere RJC-ers kan het erg leuk, leerzaam en interessant zijn om een NHTV-student te begeleiden tijdens zijn/haar stage of zijn/haar afstudeeropdracht. Met het resultaat van zo’n afstudeeropdracht kun je als bedrijf zijnde daadwerkelijk iets. Je moet er natuurlijk even tijd en energie insteken, maar je krijgt er veel voor terug. Wie weet is er ook binnen jullie bedrijf een leuke opdracht te maken en kan een NHTV-student dit invullen. Neem in dat geval (tijdig) contact op met de NHTV (Margreet Toonen) en bekijk of jullie samen een goede en leuke invulling kunnen geven aan een stage en/of opdracht. Succes!
Groetjes, Evelien

1 opmerking:

Margreet Toonen zei

Beste junior odernemers,

Ik ben heel blij met de bijdrage van Evelien. Bedankt dus voor de aanbeveling. Mochten jullie opdrachten, stage-of afstudeeropdrachten hebben, laat het me weten.
De derdejaars studenten hebben net voor Boudewijn den Boer/Camping Valkenisse in tien groepen een ondernemingsplan geschreven. Het persbericht staat in de volgende RECREACTIE. Dat kan ook!

Ook jullie bijdragen in de vorm van gastcolleges over allerlei onderwerpen die voor studenten interessant zouden kunnen zijn, zijn welkom!

Misschien wil je wel eens optreden als afstudeergecommitteerde?

Kortom: we willen op alle fronten graag met jullie samenwerken en win-win situaties creeren.

Groet,
Margreet Toonen
richtingscoordinator Manager Recreatie-onderneming