woensdag 17 augustus 2011

Wie inspireert 'infecteert'!

Een irritante goeroe die keihard ‘tsjakka’ in m’n oor toetert, mijn familie, kunst, een goed fantasy-verhaal, ik heb een heleboel inspiratiebronnen.

De dichtregel: ik wou dat ik twee hondjes was, dan kon ik samen spelen, zette me aan tot het schrijven van korte gedichten. Ik schrijf mijn vingers blauw. Een Pulitzerprijs voor poëzie zal er de komende jaren nog niet komen. Maar niet getreurd, ik kan mezelf helemaal verliezen in een mooie zin en ervaar na het opschrijven van zo’n zin een euforisch gevoel. En dat heb ik allemaal te danken aan Godfried Bomans. Zou James Watt zich zó gevoeld hebben na het uitvinden van de stoommachine...?

De leden van de RECRON Junior Club, ruim 80 ‘ondernemers van morgen’, zijn altijd op zoek naar inspiratie die toepasbaar is binnen hun bedrijf. Die inspiratie doen we onder andere op tijdens onze halfjaarlijkse bijeenkomsten. Tijdens die bijeenkomsten leren we van elkaar, van de plekken die we aandoen en van de personen die we ontmoeten.

Deze inspiratiebronnen zijn onontbeerlijk voor onze club. Want het delen van kennis en inspiratie is de basis van ons bestaansrecht! Om die reden willen we onze inspiratiebronnen vanaf dit jaar gaan belonen met de Glow award. Deze Glow award beloont besmettelijk leereffect en wordt toegekend aan een persoon, project, idee, bedrijf dat de leden van de RJC inspiratie biedt. De prijs wordt uitgereikt tijdens de algemene ledenvergadering van RECRON op 10 november. De winnaar ontvangt een bronzen beeld en wordt flink in de spotlights gezet.

Ikzelf meld me misschien wel aan met mijn debuut dichtbundel. Een dichtbundel met niet alleen hele korte gedichten maar ook heel weinig pagina’s. Misschien nog niet rijp voor een Glow award in 2011.

Bent of kent u iemand die in 2011 al helemaal voor de award gaat? Meldt u dan op www.recronjuniorclub.nl!

1 opmerking:

1yd3i0e5pr zei

However, the market progress price in Europe will be slower than the expansion of the market in other areas. Our report offers in depth info on 파라오카지노 the worth chain analysis for the slot machine market, which distributors can leverage to gain a competitive advantage during the forecast period. The end-to-end understanding of the value chain is important in revenue margin optimization and analysis of enterprise methods. The information obtainable in our price chain analysis phase can help distributors drive prices and enhance customer services during the forecast period. The slot machine market forecast report presents in-depth insights into key vendor profiles. The profiles embody info on the manufacturing, sustainability, and prospects of the leading corporations.